Muut Duqem-tuotteet

Nukumme noin kolmasosan elämästämme. Kunnon yöunien ansiosta jaksamme päivisin paremmin. Duqem-tuotteet on kehitelty kehoamme anatomisesti oikealla tavalla muotoileviksi ja siksi ne tarjoavat paremman unen.

Duqem-tuotteiden valmistuksessa käytämme korkealaatuisia raaka-aineita laadun ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Tuotteissamme käytetty viskoelastinen vaahtomuovi on alan ammattilaisten toimesta todettu sekä kestäväksi että miellyttäväksi materiaaliksi. Yhdistettynä erikoisvalmisteisiin, kosteutta läpäisemättömiin hygieniakankaisiin tuotteemme muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

 


Ergonomiapatja ERGONOMIAPATJA – Ergonominen, hygieeninen ja profiloitu.

Duqem-ergonomiapatjassa yhdistyvät pintapehmeys ja tukevuus ergonomisella tavalla. Patja tukee sekä myötäilee vartaloasi pehmeästi oikealla tavalla. Sen profiloitu rakenne ja joustavat vyöhykkeet lantion ja hartioiden kohdalla antavat tasaisen ja hyvän tuen koko yöksi.Kulutusta hyvin kestävä ja pestävä päällinen on hengittävää ja ihoystävällistä erikoistekstiiliä. Kosteutta läpäisemätön kangas pitää patjan aina hygieenisenä. Patja soveltuu rakenteensa vuoksi erityisen hyvin säädettäviin sänkyihin.

Duqem-ergonomiapatjaa on saatavana useita eri kokoja. Korkealuokkainen peruspatja yhdessä sijauspatjan kanssa käytettynä antaa kehollesi täydellisen tuen. Kokovaihtoehdot:

Leveys cm Pituus cm Paksuus cm
80 200 12
90 200 12
120 200 12
 Sijauspatja SIJAUSPATJA – Tukeva, hengittävä ja lämpöä säätelevä.

Duqem-sijauspatja soveltuu ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta kaikille käyttäjille. Se reagoi sekä kehon lämpöön että painoon ja tukee siksi vartaloa oikealla tavalla. Se lievittää ja ehkäisee lihasjännitystä selän sekä hartioiden alueella.Sijauspatja on valmistettu viskoelastisesta materiaalista. Muhkean sijauspatjan viskoelastinen materiaali pitää vuoteesi lämpötilan tasaisena koko yön ajan. Pestävä päällinen on miellyttävää ja hengittävää erikoistekstiiliä.

Duqem-sijauspatja sopii kaikkiin sänkyihin ja sitä on saatavana useita eri kokoja. Kokovaihtoehdot:

Leveys cm Pituus cm Paksuus cm
75 200 6
80 200 6
90 200 6
105 200 6
120 200 6
140 200 6
160 200 6
180 200 6

 

Korkean laadun lisäksi arvostamme valmistuksessa ja materiaaleissa ympäristöystävällisyyttä ja luonnonmukaisuutta. Duqem-tuotteet täyttävät EU:n vaatimat turvallisuus-, terveys- ja ympäristökriteerit.

Ota yhteyttä sinua lähinpään myyntiedustajaan.