Tietoa verkkokaupasta

Tällä sivulla on kuvattu seuraavat kohdat:

1. Yleistä verkkokaupasta tilaamisesta
2. Toimitustavat
3. Maksutavat
4. Vaihto ja palautus
5. Takuu

 

1. Yleistä verkkokaupasta tilaamisesta

Verkkokaupasta tilaaminen

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Terveystyyny.fi verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Tuotteen toimittaminen

Kun olet jättänyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi päävarastollemme. Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika 3-5 arkipäivää. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan tuote jälkitoimituksena.

Tilausrajoitukset

Terveysmaailman verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Ylivoimainen este

Terveystyyny.fi verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kohtuullisen ajan, on sekä Terveystyyny.fi verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Ehtojen muuttaminen

Terveystyyny.fi verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Viimeisimmät tiedot muutoksista löytyvät tilaus- ja toimitusehdoista.

2. Toimitustavat

Terveystyyny.fi käyttää verkkokaupassa Matkahuollon lähetyspalveluita. Valittavissa on kaksi toimitustapaa:

Nouto

Nouto valitsemastasi Matkahuollon jakeluverkoston toimipisteestä. Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestitse ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. Toimituskulut 5,90 euroa per tilaus (sis. alv 24%).

Kotiinkuljetus

Paketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitusta edeltävänä päivänä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimituskulut 9,90 euroa per tilaus (sis. alv 24%).

3. Maksutavat

Terveystyyny.fi verkkokaupassa on käytössä Paytrail Oyj:n tarjoama maksupalvelu. Tilauksen voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

– Verkkopankit: kaikki kotimaiset verkkopankit
– Luottokortit: Visa, MasterCard, Diners, JCB
– Lasku/osamaksu: Collector

Maksut luottokorteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku/osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

4. Vaihto ja palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua verkkokaupan kautta tilattuihin tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Terveystyyny.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut.

Terveystyyny.fi verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, sillä nämä ovat ainoa keino todistaa asiakaspalautuksen lähetys.

Palauttaessasi tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muista palauttaa kaikki tuotteen mukana tulleet osat, myös käyttöohjeet. Huomaa, että hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen.
 2. Täytä palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi. Muita liittää mukaan myös kuittikopio.
 3. Palautettavat tuotteet tulee lähettää aina Matkahuollon palvelupisteen kautta ilmaisella asiakaspalautuksella alla olevaan osoitteeseen. HUOM! Palautusta ei voi tehdä Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.

  ASIAKASPALAUTUS
  Suomen Terveysmaailma Oy
  Teollisuustie 2
  32700 HuittinenPalauttaminen on maksutonta.

5. Takuu

Jos ostamasi tuote on viallinen tai tuotteeseen tulee vika takuuaikana, korjaamme tuotteen tai tarpeen mukaan vaihdamme sen uuteen.

Terveystyyny.fi verkkokauppa pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää. Huoltoaika-arvio huoltoprosessissa on 10-15 arkipäivää.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Terveystyyny.fi verkkokauppa ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy Terveystyyny.fi verkkokaupalla myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut, Terveystyyny.fi verkkokaupan käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Mikäli haluat lisätietoa takuusta ja/tai tuotteen palauttamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

09-4241 1200
asiakaspalvelu(at)terveysmaailma.fi

Avoinna arkisin klo 8-16.